Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni

Dodane Poniedziałek, 23 Maja 2016, 14:27:41, ID ogłoszenia: 6142
Do negocjacji
 Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni
Wyświetleń: 574

Opis ogłoszenia Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni


Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni

Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego klienta poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy w 4* hotelu w Irlandii na stanowisku:

Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni

Zakres obowiązków:

Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Współudział w komponowaniu menu,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.

Wymagania:

Minimum 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu 4 lub 5 gwiazdkowym,
Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
Dobra znajomość języka angielskiego,
Doskonałe umiejętności komunikacyjne,
Umiejętność zarządzania, szkolenia i motywowania pracowników.

Pracodawca oferuje:

Stabilne zatrudnienie – wstępny kontrakt na okres roku, z możliwością długotrwałej współpracy,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
5 dniowy system pracy z możliwością pracy w weekendy, nadgodziny rozliczane w formie dni wolnych,
Pomoc w znalezieniu zakwaterowania,
Bezpłatne wyżywienie,
Urlop wypoczynkowy.

Opis ogłoszenia - Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni


Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni

Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego klienta poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy w 4* hotelu w Irlandii na stanowisku:

Sous Chef / Zastępca Szefa Kuchni

Zakres obowiązków:

Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Współudział w komponowaniu menu,
Kontrola jakości i kosztów,
Współpraca z dostawcami,
Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
Motywowanie i wspieranie pracowników.

Wymagania:

Minimum 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku w hotelu 4 lub 5 gwiazdkowym,
Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
Dobra znajomość języka angielskiego,
Doskonałe umiejętności komunikacyjne,
Umiejętność zarządzania, szkolenia i motywowania pracowników.

Pracodawca oferuje:

Stabilne zatrudnienie – wstępny kontrakt na okres roku, z możliwością długotrwałej współpracy,
Atrakcyjne wynagrodzenie,
5 dniowy system pracy z możliwością pracy w weekendy, nadgodziny rozliczane w formie dni wolnych,
Pomoc w znalezieniu zakwaterowania,
Bezpłatne wyżywienie,
Urlop wypoczynkowy.