Sous Chef/ Zastępca Szefa Kuchni (4* statki wycieczkowe)
Dodane Wtorek, 18 Sierpnia 2015, 14:13:28, ID ogłoszenia: 2183Opis ogłoszenia Sous Chef/ Zastępca Szefa Kuchni (4* statki wycieczkowe)
Agencja Pracy Headhunters (nr cert. 7132) wraz ze swoim Klientem poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych 4* rzecznych statkach wycieczkowych na terenie Unii Europejskiej na stanowisko:
Sous Chef / Zastępca Szef Kuchni
Zakres obowiązków:
• Monitorowanie i koordynowanie pracy w kuchni,
• Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
• Kontrola jakości i kosztów,
• Monitorowanie i egzekwowanie standardów jakości w kuchni,
• Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
• Motywowanie i wspieranie pracowników,
• Wspieranie Szefa Kuchni w wykonywanych obowiązkach.
Wymagania:
• Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Sous Chef,
• Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
• Dobra znajomość języka angielskiego,
• Umiejętność zarządzania i motywowania pracowników.
Pracodawca oferuje:
• Atrakcyjne wynagrodzenie, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie,
• Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
• Możliwość rozwoju zawodowego.
Lokalizacja: Kraje Unii Europejskiej
Kontakt: info@agencja-headhunters.eu, tel. +48 91 434 88 88
http://agencja-headhunters.eu/home/
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"
Opis ogłoszenia - Sous Chef/ Zastępca Szefa Kuchni (4* statki wycieczkowe)
Agencja Pracy Headhunters (nr cert. 7132) wraz ze swoim Klientem poszukuje doświadczonych profesjonalistów zainteresowanych podjęciem pracy na nowoczesnych 4* rzecznych statkach wycieczkowych na terenie Unii Europejskiej na stanowisko:
Sous Chef / Zastępca Szef Kuchni
Zakres obowiązków:
• Monitorowanie i koordynowanie pracy w kuchni,
• Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
• Kontrola jakości i kosztów,
• Monitorowanie i egzekwowanie standardów jakości w kuchni,
• Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
• Motywowanie i wspieranie pracowników,
• Wspieranie Szefa Kuchni w wykonywanych obowiązkach.
Wymagania:
• Kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Sous Chef,
• Umiejętność kontroli kosztów i jakości,
• Dobra znajomość języka angielskiego,
• Umiejętność zarządzania i motywowania pracowników.
Pracodawca oferuje:
• Atrakcyjne wynagrodzenie, bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie,
• Pracę w profesjonalnym, międzynarodowym zespole,
• Możliwość rozwoju zawodowego.
Lokalizacja: Kraje Unii Europejskiej
Kontakt: info@agencja-headhunters.eu, tel. +48 91 434 88 88
http://agencja-headhunters.eu/home/
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)"