Sous Chef
Dodane Wtorek, 20 Grudnia 2016, 15:05:47, ID ogłoszenia: 9736Opis ogłoszenia Sous Chef
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje kucharzy zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
(Szwecja, Göteborg)
Zakres obowiązków:
• Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
• Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
• Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
• Współpraca z dostawcami,
• Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
• Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza)
• Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku,
• Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
• Znajomość kuchni kontynentalnej,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Odpowiedzialność i sumienność.
Oferta:
• Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
• Atrakcyjne wynagrodzenie,
• 160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
• Możliwość nadgodzin,
• Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
• Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
• Możliwość rozwoju zawodowego.
Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych HEADHUNTERS Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015r., poz. 2135).”.
Opis ogłoszenia - Sous Chef
Headhunters Sp. z o.o. (nr cert. 10079) dla swojego Klienta poszukuje kucharzy zainteresowanych podjęciem pracy w popularnych restauracjach oraz pubach w Szwecji na stanowisku:
Sous Chef
(Szwecja, Göteborg)
Zakres obowiązków:
• Odpowiedzialność za prawidłową pracę kuchni podczas nieobecności Szefa Kuchni,
• Zarządzanie zakupami, przyjęciem i przechowywaniem produktów,
• Kontrola przygotowywania i wizualnej prezentacji posiłków,
Kontrola jakości i kosztów,
• Współpraca z dostawcami,
• Kontrola przestrzegania wytycznych dotyczących czystości, bezpieczeństwa, ochrony środowiska i higieny,
• Motywowanie i wspieranie pracowników.
Wymagania:
• Wykształcenie kierunkowe (dyplom kucharza)
• Minimum 2-letnie doświadczenie w pracy na analogicznym stanowisku,
• Dobra znajomość j. angielskiego – warunek konieczny,
• Znajomość kuchni kontynentalnej,
• Umiejętność pracy w zespole,
• Odpowiedzialność i sumienność.
Oferta:
• Zatrudnienie na szwedzkich warunkach, długotrwała współpraca,
• Atrakcyjne wynagrodzenie,
• 160 godzin pracy miesięcznie z możliwością pracy w weekendy,
• Możliwość nadgodzin,
• Zakwaterowanie zapewnione przez pracodawcę, opłacane przez pracownika,
• Urlop wypoczynkowy zgodnie z obowiązującym ustawodawstwem,
• Możliwość rozwoju zawodowego.
Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych i wprowadzenie ich do bazy danych HEADHUNTERS Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Kmieca 27 w Szczecinie w celu przedstawiania mi ofert zatrudnienia, zgodnie z przepisami ustawy z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych (tekst jednolity: Dz.U. z 2015r., poz. 2135).”.